La natació en aigües obertes es converteix en una de les principals apostes d’aquest estiu a Llançà

Com ve essent habitual en aquests darrers anys, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà proposa un estiu amb una proposta de 500 activitats diverses i orientades a tots els públics, especialment les famílies i als amants dels esports outdoor.

És en aquest sentit que per aquest estiu 2017 s’ha tornat a apostar per promocionar la natació en aigües obertes. La primera acció a tenir en compte és que Llançà ofereix dues vies braves pensades per dos perfils d’usuaris: El perfil bàsic amb una proposta de via de 600m que va de la Platja de Grifeu a la Platja de l’Argilera i el perfil expert amb una via de 1700m que uneix la Platja del Cau del Llop llançanenca a la Platja d’en Robert de El Port de La Selva.

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins a la Costa Brava destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris, que transcorren paral•lels als camins de ronda de la Costa Brava, estan senyalitzats i abalisats, i permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura.

És important destacar que lligada a la proposta de les vies braves, les quals estan instal•lades des del passat mes de juny a les aigües llançanenques, es fan tota una sèrie d’activitats durant tot l’estiu dividides en sessions de dinamització, trobades per nedar i sessions de snorkeling. (+ info: www.viesbraves.com)

Una altra de les activitats troncals son les sortides socials en aigües obertes de l’entitat local llançanenca Tintoreres Llançà que es fan cada dimarts conjuntament amb les dinamitzacions de les Vies Braves alternant les vies de la Platja de Grifeu i de la Platja del Cau del Llop (+ info al facebook: Tintoreres Swiming Club- Llançà i a www.viesbraves.com.)

I per acabar us presentem totes les travessies de natació que s’han celebrat i es faran properament a les nostres aigües:

Dia: Dissabte 8 de juliol
SWIM BY SUNSET
Recorregut: La Farella- El Port de La Selva
Distància: 5.500m
+ info i inscripcions: www.swimnolimits.com

Dia: Divendres 14 de juliol
3 era TRAVESSIA POPULAR VERGE DEL CARME
Recorregut: Platja de Grifeu- Platja del Port de Llançà
Distància: 1.000m
+ info i inscripcions: Oficina de Turisme de Llançà – 972 38 08 55

Dia: Diumenge 6 d’agost
5ª TRAVESSA DE LLANÇÀ
Recorregut: Platja del Cau del Llop- Platja de la Gola
Distància: 2.000m
+ info i inscripcions: www.swimfaster.es

Dia: Dissabte 19 d’agost
2ª AQUATLÓ SOLIDÀRIA PER PARELLES DE LLANÇÀ
Recorregut: 1.000m Swim + 5km Run
+ info i inscripcions: Oficina de Turisme de Llançà

Dia: Diumenge 20 d’agost
SWIM COLERA
Recorregut: Llançà- Garbet- Colera
Distància: 5.500m i 2.500m
+ info i inscripcions: www.swimnolimits.com

Dia: Diumenge 3 de setembre
SWIM RUN MAR D’AMUNT
Recorregut: Portbou- Colera- Llançà
Distància: 16k (12 running + 4km swimming)/ 10k (7 running + 3k swimming)
+ info i inscripcions: www.viesbraves.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar