Nova iniciativa del Club Nàutic Llançà

El Club Nàutic Llançà posa a disposició dels seus clients arribats per mar un vehicle elèctric tipus “buggie”.

El Club Nàutic Llançà, amb el seu afany d’afavorir les activitats nàutiques de lleure i esportives, està valorant contínuament les necessitats dels usuaris de les mateixes, i cercant fórmules per a procurar satisfer-les. Aquest estiu ha establert un nou servei destinat als usuaris de les instal·lacions portuàries nàutic esportives gestionades per l’entitat llançanenca que han arribat per mar per a passar unes jornades al municipi de la Costa Brava nord.

Aquest navegants, per la seva forma d’arribada, en vaixell, majoritàriament no disposa de vehicle terrestre per a desplaçar-se, cosa que fa que la seva mobilitat sigui reduïda i que representi un inconvenient en algunes ocasions.

Coneixedors d’aquesta circumstància i de les limitacions de no disposar d’un vehicle per a circular pels voltants del port d’arribada, el Club Nàutic Llançà aquest estiu posa a disposició dels seus clients arribats per mar al port de Llançà un vehicle elèctric, tipus “Buggie”, per a que puguin abastir el seu vaixell d’avituallaments, o per a desplaçar-se a empreses nàutiques de Llançà ubicades lluny del port per a encarregar alguna reparació o cercar algun recanvi.

Destacar que el club llançanenc, en consonància amb el seu compromís amb la preservació del medi natural, ha triat un vehicle elèctric per a evitar que el seu ús tingui impacte sobre el medi ambient. Aquest servei, el club el presta de forma gratuïta, i està tenint una molt bona acceptació entre els clients que l’han utilitzat.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar