La Piscina de Roses celebra el final de curs amb activitats obertes a tothomCampionat de Catalunya de Natació, Lucas Strahodinsky Campió de Catalunya

Diumenge es va disputar la tercera i ultima jornada dels pre-benjamins del 2008 als campionats de Catalunya. Dos dels nedadors del GEN ens han representat per primera vegada a una competició organitzada per la federació, i de quina manera.

La Judith Tena va aconseguir una més que meritòria 55a posició de Catalunya i en Lucas Strahodinsky va aconseguir acabar com a Campió de Catalunya.

El sistema de competició és el Q64 i neden els 4 estils en cadascuna de les fases. Depenent de si quedes entre els 4 primers o dels 4 darrers de la sèrie, et vas posicionant més amunt o més avall de la classificació final. L'ordre de les proves aquest any ha sigut papallona, esquena, braça i crol.

Aquesta competició posa punt i final a la temporada 2016/17 pels nedadors més joves de l'equip i ara ja pensen en el calendari de Travessies d'aigües obertes de l'estiu per a seguir mantenint la forma i seguir formant-se com a esportistes. Enhorabona a tots!!!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar