Peter Müller s'imposa al Trofeu Primavera de vela lleugera open a Roses després de 8 regates i tres jornades

Aquest diumenge s'han disputat 4 regates més a l'última jornada del Trofeu Primavera de vela lleugera open al GEN de Roses.

Roses.- La primera s'ha navegat en aigües properes a la platja de la perola, però el vent que havia de ser de sud, ha girat a nord baixant molt d'intensitat en algunes zones del camp de regates. A partir de la segona prova, ja s'ha navegat més a fora de la platja buscant vent de sud més estable i així ha estat. Ha arribat a pujar en algunes ratxes a 10 nusos d'intensitat, el que feia que els regatistes ja s'haguessin de desgastar físicament.

La flota era bàsicament de Laser Radials, però també hi havia Laser Standard, RS Feva i O'pen BIC, fent que els temps compensats hagin donat sorpreses com alguna primera posició de la jove promesa Oriol Caner. La classificació final del Trofeu Primavera ha premiat la regularitat que els primers classificats han aconseguit amb les 8 regates disputades entre les tres jornades. En Peter Müller s'ha imposat per davant del Raul Caner i de la Tejitu Tort que s'estrena a les regates open amb molt bon peu, després de diverses temporades entrenant i agafant molt bon domini del Laser.

La propera Jornada de regates open de vela lleugera formarà part del Trofeu Estiu i serà el primer cap de setmana de juliol, com sempre a les 12h00 davant de Roses!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar