El valencià Pablo Ania guanya el Circuito Español imposant-se a Roses, amb els regatistes del GEN Roses Marc Paré en segona posició absoluta i David Batlle guanyant en categoria Juvenil

Divendres dia 2 de juny va començar a Roses la prova el Circuito Español de Funboard de la millor manera: 2 quadres sencers amb una vintena de "HEATS" (proves), amb diversos riders que acabaven de competir al PWA Costa Brava (circuit professional a nivell mundial) o de la DEFI Wind, prova amb milers de participants al sud de França.

Aquest diumenge ha acabat la competició amb no tanta sort ja que el vent no va ser prou per poder fer més quadres classificatoris ni dissabte ni diumenge, així que fent valer un gran primer dia de competició on es va veure de tot entre els windsurfistes, la classificació ha acabat amb el valencià Pablo Ània com a vencedor de la prova i del circuit amb dues primeres posicions, per davant d'en Marc Paré, que amb dos segons s'assegurava una bona segona posició al calaix dels guanyadors absoluts. L'Andalús Alberto Casas completa el podi absolut amb una cinquena i una tercera posició.

Destacar el paper dels esportistes més joves, amb el David Batlle, també del GEN Roses, liderant la classificació juvenil i sisè absolut aconseguint entrar a les dues finals de guanyadors amb una quarta i una novena posició. El segon juvenil ha estat el murcià Alejandro López per davant de l'andalús Jose A. Casanova, en una categoria (la juvenil) que sorprenentment és la més nombrosa de la flota amb molts dels integrants del club rosinc, entre ells les esportistes femenines que completen el podi en categoria femenina per darrera de la guanyadora Mar de Arce, de cambrils; la Sara Coll i l'Abril Abad, que s'estrenen al circuit amb gran èxit.

La propera prova del circuit està prevista pel mes de setembre, però a dia d'avui, per contratemps diversos pot quedar anul·lada i que les proves fetes fins ara a Almeria, Murcia i Roses tinguin valor doble.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar