Marc Paré debuta a la PWA 2017 en el Gran Premi de la Costa Brava

La temporada 2017 de la PWA finalment va començar per Marc Paré aquest passat cap de setmana. El jove windsurfista català va ser capaç d'avançar en diverses sèries, en el que va ser el Gran Premi de casa seva.

La tercera prova del Campionat del Món de Windsurf (PWA) es va disputar aquest cap de setmana passat a la Costa Brava. Per Marc Paré suposava competir a casa, especialment des que aquest mes de maig es va fer oficial que Paré esdevenia nou ambaixador de la Costa Brava. El jove manlleuenc i del GEN Roses buscava continuar amb la seva bona dinàmica de resultats després d'un gran inici de temporada, aconseguint la 3ª posició al Campionat d'Espanya de l'especialitat fa algunes setmanes.

En els primers dies de competició el fluix vent no va permetre que es disputés cap de les eliminatòries programades, postposant tota activitat pels windsurfistes fins al tercer dia, quan finalment Paré va tenir l'oportunitat de debutar de forma oficial a la PWA 2017. En la primera de les sèries en què Paré va prendre part, un quart lloc li va permetre accedir a la següent sèrie on malauradament va quedar eliminat. El mateix va passar una vegada en la segona eliminatòria, amb el jove windsurfista essent capaç de classificar-se en la primera sèrie però no en la segona.

L'escàs vent va ser determinant, ja que va provocar que els horaris i la programació s'hagués d'anar actualitzant constantment en funció de les condicions. Paré va seguir oferint un gran estil i una bona velocitat en les següents eliminatòries, però malauradament no va poder classificar-se en cap de les segones sèries.

Finalment va tancar el cap de setmana en 47ª posició. Encara que a Paré li hagués agradat aconseguir un millor resultat a la Costa Brava, se sentia força satisfet una vegada finalitzat l'esdeveniment. Aquesta havia estat la seva primera competició de la temporada a la PWA, així que encara queda un llarg camí per seguir millorant abans no acabi el certamen. Ara, Paré dipositarà tots els seus esforços en la modalitat d'Onades, la seva especialitat, que viurà la prova inaugural a Gran Canària la setmana del 9 al 15 de juny.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar