Jornada 31 CB Escolàpies

Jornada amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes.
El Sènior Masculí guanya l’amistós contra el Sots-25 Masculí del CB Adepaf en un matx on els vermells van dominar en tot moment i on no van deixar que els blaus s’apropessin en cap moment.

El Cadet Masculí perd l’amistós de preparació per Campionats contra el Cadet Preferent del conjunt gironí en un matx on els locals van saber aprofitar els errors en el rebot i en defensa dels vermells a partir de la segona meitat.

El Pre-Infantil Masculí juga doble partit: dissabte els vermells perden contra el santacolomencs degut a una desconnexió a mig partit, que no van poder regirar a temps; diumenge imposen el seu joc i guanyen, si bé al final es van contagiar del ritme dels de Cassà.

El Mini Masculí perd en un molt bon partit on algunes baixades per part dels vermells els han condemnat.

El Mini Femení guanya còmodament en un matx on les vermelles van dominar en tot moment.

El Pre-Mini Masculí 2007 perd clarament en el seu desplaçament on una infortunada i aparatosa lesió a l’escalfament va fer que els vermells sortissin perduts. No obstant, van intentar imposar el seu joc i van tenir moments molt bons.

El Pre-Mini 2008 també juga doble partit aquesta jornada: dijous juguen el derbi contra un CB Grifeu-Llançà que a l’anada havia guanyat per la mínima. Els vermells van sortir molt endollats des de la defensa amb transicions vertiginoses que van fer molt de mal als costaners. Dissabte, a Girona, els vermells van seguir amb la mateixa idea i van dominar el matx en tot moment.

El Pre-Mini Femení guanya el líder de la categoria gràcies a una molt bona tasca defensiva i una més que notable circulació de la pilota.

L’Escola de Bàsquet ha disputat la Trobada a Peralada en una matinal on els més peques de la casa han gaudit de valent.

Per altra banda, aquest cap de setmana s’ha celebrat la TROBADA INTERESCOLÀPIES 2017 que s’ha dut a terme a l’escola de Sant Martí. El Club, com a representant de Figueres, ha aportat 3 equips: el PreMini Femení, el PreMini Masculí 2009 i l’Infantil Masculí. Jornada que ha servit per fer germanor i gaudir del bàsquet amb altres companys.

Per últim les jugadores Alba Farrés, Anna Gironès i Berta Juanola del Mini Femení i Ivana Quera i Gagna Kondjira del PreInfantil Femení han disputat la Trobada de Cloenda del PDP a Blanes.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar