Narcís Isern, alcalde de l'Armentera i candidat a les eleccions municipals 2019

Narcís Isern fa una valoració positiva de l'actual legislatura. 

L'actual alcalde d'aquest municipi altempordanès assegura que "Tenim un projecte molt important en l'àmbit municipal: posar l'aigua al nucli urbà. Pensem que aquesta tasca, que el nostre equip de govern fa 2 anys i mig que porta preparant, l'hem d'acabar nosaltres". 

Quan parlem de les motivacions per continuar liderant el consistori ens recorda que per un poble com l'Armentera posar l'aigua al poble "és un pressupost molt alt, i supera amb escreix el pressupost anual. Segurament necessitarem el pressupost de dos anys i acollir-nos a subvencions o ajudes. S'haurà de fer a llarg termini" . Això, diu, s'haurà de dur a terme sense oblidar els manteniments mínims per poder continuar tenint el poble en bones condicions. 

A partir d'aquí, Isern es planteja altres projectes com el projecte Kayak: "aquest projecte vol promocionar el tram del riu Fluvià que passa pel terme de l'Armentera, que està sense treure'n profit", d'aquesta manera s'arreglaria aquesta zona del municipi. No obstant això, ens assegura que tenen un bon llistat de propostes pel municipi, i que el presentaran amb el seu programa electoral. 

Quan parlem de l'equip que l'acompanyarà, ens explica que la majoria de l'equip de l'actual legislatura no es tornarà a presentar per raons familiars o personals. "En quedem tres, i haurem de buscar quatre companys o companyes més". En aquesta legislatura, eren quatre dones i tres homes, i l'actual alcalde de l'Armentera ens assegura que "intentarem mantenir la paritat".

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar