Olga Simarro: 'Visquem el present Socialista que ens donarà un futur cert i real'

La portaveu del grup del PSC del consistori rosinc es tornarà a presentar a les municipals de Roses 2019.

Presentar-se com a candidat d’un partit és una decisió complicada. En el teu cas, les anteriors eleccions vas recollir un partit dividit. Ha millorat el partit rosinc durant aquests anys?

La veritat és que no ho definiria com a complicat, més aviat és una decisió molt seriosa, ja que has de partir de la base que no et presentes per a obtenir un reconeixement personal. Tot candidat ha de partir de la base que aquestes representant unes sigles en què has de creure, t'acompanya un equip que ha de tenir els mateixos objectius que el teu com a candidat i el més important representa a un col•lectiu de la població que aposta per aquesta representació. Així que la definició des del meu punt de vista no seria "Complicat", podem deixar-ho en una aposta de responsabilitats i coherència. Pel que fa a la millora del partit, el PSC de Roses sí que ha millorat des de les passades eleccions i considerablement. Crec sincerament que ja no és moment de recordar el passat dividit a què molts s'agafen, a l'hora de parlar del PSC. Anem a marcar com a lema «visquem el present Socialista que ens donarà un futur cert i real». 

Creus que la presència de Pedro Sánchez al govern central pot contribuir a la recuperació del PSC a nivells municipals?
Certament clar que pot contribuir, el nostre President del Govern ho està fent molt bé i a la vista està, aquest canvi és totalment positiu tant per al país com per al partit. Un partit que molts creien que estava en procés de pèrdua, estem demostrant que es necessitava un canvi i més mires a l'esquerra. 

Respecte al teu projecte per Roses, quins aspectes en destacaries?
Encara és aviat per donar-vos el projecte o programa que portarà el PSC de Roses a les Eleccions municipals del 2019, però si que avanço que serà un projecte per i per a Roses, no volem grans obres que mai semblen tenir fi, però si que apostarem per donar a la Vila de Roses, el que realment necessita, que puguem presumir que el què venem és real. 

Quines cares noves podrem veure a la llista del PSC de Roses?
És sabut de tots que, en les llistes de les Eleccions Municipals, sempre trobem cares noves, i com no, al PSC de Roses serà igual. Quan arribi el moment ja es veurà. 

Ara sou dos regidors. Quines expectatives es generen per les properes eleccions?
Sempre és arriscat avançar resultats i més a 10 mesos de la municipals, Som molt optimistes, però alhora realistes i el treball que hem realitzat i el que ens queda ens donarà el resultat.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar