Anna Planas: 'Comptem amb gent i famílies senceres amb iniciativa i molta empenta'

Anna Planas és l’encarregada de la cartera de cultura de Mollet de Peralada. Dies abans de la festa major, ens destaca, especialment, la feina de les associacions.

Tal com marquen els calendaris de la gent de Mollet de Peralada, la seva festa major té lloc al primer cap de setmana de cada mes d’agost. “Tenim a punt quatre dies plens d’activitats variades i per a totes les edats”, comenta Anna Planas, regidora del consistori. 

La nit d’humor del divendres donarà el tret de sortida al cap de setmana festiu. El monologuista Miguel Espejo serà l’encarregat d’arrancar rialles entre els assistents. La tarda del dissabte es dedicarà especialment a la mainada, amb jocs d’aigua, festa de l’escuma i ball amb zumba kids. A la nit, com a cada edició, ball de festa major, enguany amb el conjunt Què Tal. 

Pel diumenge, els Cantaires de Llers seran els elegits per acompanyar la missa-ofici del migdia. A la tarda, el jovent podrà gaudir d’unes partides de Paintball, abans de tancar la diada amb l’Esbart Dansaire Figueres i l’audició de sardanes de la Cobla Vila de la Jonquera. El programa es tancarà el dilluns, amb la tradicional i més que consolidada cargolada popular. 

Planas, satisfeta amb el programa, ens comparteix que “amb la colla d’activitats que s’han programat, esperem que tot el poble les pugui gaudir, juntament amb altra gent que ens vulgui acompanyar”. Ens parla de la Mulassa de Mollet i de la Comissió de Festes, “dues noves associacions que no paren d’organitzar activitats i que, d’aquesta manera, donen molta vida al poble”. Conclou afirmant que “Mollet és un poble petit, però ple de jovent i famílies senceres amb iniciativa i molta empenta. Som un poble obert, sempre tenim ganes de rebre visitants”.

Veure la programació AQUÍ

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar