Consol Cantenys valora el 20è aniversari del Club Bàsquet Vilafant

“Celebrar anys sempre és un motiu de festa i una oportunitat per veure i valorar el que tenim i el que ha costat arribar fins aquí”, comenta l’alcaldessa.

- Què destaques de l’acte de presentació d’enguany?

En la presentació de la temporada, vàrem poder gaudir de moments emotius i divertits, com el reconeixement a alguns dels primers jugadors del club que varen acompanyar als més petits a fer el recorregut per la pista. També vull subratllar l’assistència d’una representació de la família Corretger, en homenatge al fundador, l’any 1997, del Club Esportiu Vilafant, en Carles Corretger. 

- Què suposa el bàsquet per al municipi de Vilafant?
Un projecte com aquest és, sens dubte, un èxit, el qual té molts components i molts protagonistes. El mèrit és compartit per a molta gent, per això vull aprofitar aquest espai per felicitar a tothom que ho ha fet possible: a la família Corretger, a l’actual directiva i al seu president, en Jordi Mallorquí, als entrenadors, als pares, avis i la resta d’afició, i als jugadors com a principals protagonistes. Per tant, moltes gràcies a tots per fer del Club Bàsquet Vilafant una icona del nostre municipi. 

- Com valores la trajectòria del Club?
Han passat vint anys i el club ha anat creixent i fent-se un lloc destacat, no només a Vilafant, sinó també a la comarca, fins a disposar, actualment, de 14 equips i una escoleta plena de nens i nenes encantats amb el bàsquet. No ha estat una fita fàcil, per això és de justícia recordar que fins al setembre del 2012 no hi havia pavelló al nostre poble i el Club entrenava i jugava a la pista dels Pins al costat de la piscina. Tanmateix, per sort, això forma part de la història del poble i del Club i avui podem gaudir de les magnífiques instal•lacions del pavelló municipal Joel González.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar