La 33a Mostra del Vi de Figueres segueix creixent i presentant novetats

Entre les principals novetats, hi ha l’ampliació i creixement de la Mostra a diferents espais de la ciutat, la creació d’un estand-botiga comú de tots els cellers i la Festa Magnum prèvia a la fira.

Del 7 al 10 de setembre, Figueres serà, de nou, l’epicentre enològic de les comarques gironines. Gràcies a una trentena d’estands distribuïts al llarg de la Rambla, els visitants podran gaudir d’una àmplia oferta de cellers i productes empordanesos. De nou, des de l’organització, s’espera superar els més de 7000 tiquets de degustació venuts i la visita de més de 10000 visitants. 

Una nova edició, però uns eixos temàtics que, any rere any són primordials i que Jordi Masquef, regidor de Fires i Mercats, ens recorda: “Amb la Mostra del Vi es fomenta l’enoturisme, es promociona la Marca Empordà (a través dels vins de la DO Empordà), posant-se així, en valor, el vi de la comarca, i es professionalitza la fira en qüestió com un atractiu més per a la ciutat”. 

“Tal com ja es va fer l’any passat i va funcionar, en aquesta edició també s’adquiriran tiquets únicament per a degustar els vins; cada expositor de menjar, en benefici propi i a la seva manera, oferirà els seus tastets”. Una novetat que cal subratllar aquest any és la important participació de Wine Palace, que s’encarregarà de l’espai-botiga que hi haurà a la Rambla, amb la venda dels vins tastats als diferents estands. “Tothom qui adquireixi el tiquet degustació [10 euros], disposarà d’un val descompte per a comprar en aquest espai de venda comú”, afegeix Masquef. 

El regidor comenta que la Mostra, tot i estar “consolidadíssima”, no pot parar de créixer: “Toca seguir consolidant i millorant la nova distribució, amb més espais de tast i activitats”. Així, la fira s’estendrà per la ciutat, amb activitats a la Casa Empordà (el dia 6, acte de benvinguda amb la Festa Magnum), a la plaça Josep Pla (concert de la Cobla Maricel dedicat a la Capitalitat de la Sardana) i al carrer Sant Pau (jocs de verema). En aquesta 33a edició, a la Rambla, tampoc hi faltaran les estones de show cooking i actuacions musicals, entre elles, propostes de jazz i els djs Radio Cassette Night. A més, la ciutat s’engalanarà per a l’ocasió, amb el concurs d’aparadors, organitzat per Comerç Figueres.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar