Consol Cantenys, alcaldessa de Vilafant

Per Sant Cebrià, a Vilafant, un programa replet d’activitats per a tothom. Consol Cantenys en destaca la presentació històrica titulada “1000 anys d’història de Vilafant”, així com la presentació d’una sardana composta pel mestre Cristau.

Del 14 al 17 de setembre, Vilafant té a punt una nova Festa Major de Sant Cebrià, enguany amb un pregó a càrrec dels nois i noies de l’Espai Jove, el qual anirà acompanyat de la recepció oficial de la cercavila de capgrossos creats per joves del municipi. De la mateixa manera, per aquest dia 14, l’alcaldessa subratlla el recorregut visual i històric que l’historiador Antoni Cobos oferirà, amb el títol “1000 anys d’història de Vilafant”.

L’endemà anirà dedicat especialment a la mainada i als adolescents. En primer lloc, amb el Mini-Monster, estona d’animació musical amb la Xancleta i, en segon lloc, a la nit, Monstruari de rock, amb grups destacats i amb un Holi Festival inclòs.

Per al dissabte 16, caminada popular, circuit viari de bicicletes i visita teatralitzada a Palol Sabaldòria. “A més, com a gran novetat d’enguany, hi ha preparat un interessant Escape Room amb ambientació històrica”, comenta l’alcaldessa. “Al migdia, a les 13 hores, és imprescindible destacar la descoberta del monòlit dedicat al President Lluís Companys, el qual donarà nom a la plaça on hi ha la llar d’infants 7 Pometes, homenatjant, així, a totes les víctimes del franquisme”, afegeix. A la tarda, com no podria faltar, la 9a baixada de carretons, amb posterior animació infantil i, a la nit, orquestra i ball amb la Costa Brava.

El darrer dia, el diumenge, jornada ben intensa: ben d’hora, a les 8, inscripcions obertes al Ral·li de Fotografia de Vilafant. Al llarg del dia, també se celebrarà la trobada motera, el concert al recinte firal, diferents actes esportius i partits de festa major, així com la gimcana de jocs de cucanya i l’ofici solemne a l’església de Sant Cebrià. Menció especial a les sardanes de la tarda a la plaça Major, on es durà a terme l’estrena de la sardana “Jardins de can Massanet”, amb vermut per a tothom. La festa conclourà amb la cantada d’havaneres i el rom cremat per a tothom.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar