Elíes Fernández, regidor de Vilabertran

Elíes Fernández, regidor de Vilabertran, valora molt positivament la participació en les activitats del programa “Estiu a la plaça”. Ara, de l’11 al 15, torn per a la festa major, amb tots els actes gratuïts, entre ells la visita de la Selvatana.

- Com valores, fins ara, els actes de “l'Estiu a la plaça”?
De moment, un cop arribat a l’equador, des del consistori estem molt contents de com ha sortit tot allò programat. Hi ha hagut bona resposta en cadascun dels actes. Per sort, en tots ells, el temps ens ha acompanyat. Vull destacar, per exemple, el sopar popular del dia 22 de juliol: van assistir-hi 450 persones! És molt fàcil dir-ho! Fa dos anys ja s’havia fet aquest sopar, també de forma exitosa. Enguany, celebrat a l’Hort del Prior, ha substituït la nit jove, celebrada els últims anys i, la veritat: prova més que superada!

- Com es presenta el cap de setmana de la festa major?
Amb molta il·lusió i amb actes per a tots els públics: havaneres el divendres, el dissabte tarda destinat a la mainada, el dissabte nit diversió assegurada amb la nit de mariachis i el dia 14, vigília del dia de la nostra patrona, tarda-vespre-nit amb la gran orquestra Selvatana. Això últim és novetat: s’ha fet un canvi de data, de setembre a agost, per tal que l’assistència sigui molt més important. A l’estiu, tot plegat és més festiu.

- Quin és, doncs, el missatge que t’agradaria difondre?
Des de l’equip de govern, volem agrair a tot l’equip humà que sempre està disposat a col·laborar. En el sopar, per exemple, gent de totes les edats va servir, inclús mainada que va posar tota la seva il·lusió i voluntat: això és el més bonic! Espero, per tant, que la gent segueixi fent poble i segueixi sortint, per tal de passar-ho bé en el marc de totes les activitats de la festa major, el plat fort de l’estiu.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar