Josep Maria Padrosa, alcalde de Riumors

Actes festius els dies 17 i 18 d’agost, en honor a Sant Mamet, patró del municipi, amb un tret característic, com cada any. Com és tradició, any rere any, per Sant Mamet, independent del dia que caigui, Riumors celebra la seva festa major. Enguany, serà el dijous 17, dia principal, que honora al seu patró i l’endemà, el divendres.

“Som dels únics pobles que mantenim la tradició de celebrar la festa el precís dia que toca, tant si és, per exemple, diumenge com si és dimecres. És bonic seguir-ho fent així”, comenta Josep Maria Padrosa, l’alcalde. A més, afegeix: “Potser, si féssim com la majoria [celebrar-ho en cap de setmana], tindríem encara més gent, però la realitat és que cada any, especialment amb l’orquestra grossa que portem, una important quantitat de públic s’acosta a Riumors per gaudir d’una estona de bona música i bon ambient”.

Per a aquest agost, l’orquestra contractada és la coneguda Montecarlo, que farà, en primer lloc, concert (20 hores) i, posteriorment, havent sopat, cap a la mitjanit, ball, tot plegat al centre cívic. Abans, durant el mateix dijous, al matí, missa tradicional, a l’església de Sant Mamet (11.30 hores) i, a la tarda (17.30 hores), torn per als més petits, amb la festa de l’escuma a l’antic pati de l’escola, amb Playmusic.

L’endemà, les activitats es concentraran a la tarda-vespre. Primer, amb les sardanes, amb la cobla Els Rossinyolets, a les 18 hores. Seguidament, quasi sense temps per a descansar, una bona estona d’allò que no pot faltar en una nit d’estiu: la cantada d’havaneres. Enguany, a càrrec del mític grup Sifasol, al centre cívic. Ells mateixos, molt polivalents, clouran l’edició festiva d’enguany amb el ball de nit, poc abans de les dotze.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar