Àngel Posas, alcalde de Sant Miquel de Fluvià

Pel dia 28 de maig, el municipi té programada la novena edició d’aquest esdeveniment. L’objectiu: no perdre l’essència que l’ha caracteritzat des de la seva primera edició.

Com és tradició, la fira seguirà un monogràfic d’oficis concret. Després de centrar-se, anteriorment, en el ferro, la fusta, entre altres, enguany es duran a terme una llarga llista de demostracions corresponents a diferents feines del món tèxtil.

També hi haurà parades d’artesania i alimentació, tot i que l’alcalde, Àngel Posas, detalla: “La fira és diferent de la resta de les que tenen lloc a l’Empordà. No volem massificar el poble de parades i més parades, sinó que volem una fira que sigui, sobretot, entretinguda i interessant, amb el tema dels oficis. Vindran poques parades, però les que vinguin oferiran bons productes i faran els seus diners, perquè s’ho valen”. Així, per tal de seguir creixent i apropar-se a les dues xifres, l’alcalde posa en rellevància el fet de “seguir, un any més, amb la idea clara del que realment volem des del naixement de la fira. Sense aquesta idea ferma, no hauríem aconseguit encaminar-nos cap a una fira que comença a ser bastant consolidada a la zona”.

En referència a tota la feina invisible de preparació, l’alcalde, satisfet, conclou: “La fira dura un dia, però jo em quedo amb tot el procés i la implicació, durant molts dies, de la gent del poble (entitats, centre cívic, escola…). Així, per exemple, membres de l’escola participaran en la cercavila amb capgrossos que ells mateixos han creat i la colla de bastoners del poble tampoc ens fallaran. En definitiva, la fira dinamitza i promociona el poble de Sant Miquel”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar