Xavi Martínez, vicepresident de l’Associació de Fires Temàtiques de Roses

Xavi Martínez, vicepresident de l’Associació de Fires Temàtiques de Roses (Afiter): “La nostra intenció és potenciar l’oferta turística de Roses i estimular la desestacionalització”.

Què és Afiter i quina és la seva funció?
Afiter és l’Associació de Fires Temàtiques de Roses, i el nostre objectiu és beneficiar el comerç, la restauració i l’hostaleria. Al mateix temps, volem oferir tallers participatius i demostració d’oficis per captar l’atenció dels visitants a Roses. Com cada any, des de ja en fa nou, la nostra intenció es potenciar l’oferta turística de Roses i estimular la desestacionalització. Intentem aconseguir que la gent romangui més temps a la població, i per això organitzem fires i tallers.

El darrer cap de setmana de maig se celebra la Fira de la Rosa. Què representa per al municipi i per a la vostra associació?
És molt positiu que tingui lloc, i és una fira molt maca. Tenint en compte que el nom del municipi és Roses, què és més lògic que organitzar una festivitat amb el motiu de la rosa i les flors? Realment, és molt maco.

Aquestes fires i tallers, quan tenen lloc?
Nosaltres hem preparat una proposta d’activitats basant-nos bàsicament en les festivitats catalanes, pensant en el turisme local, però sense oblidar-nos de les festes franceses, ja que el turista francès també és molt important per a Roses.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar