Montse Mindan, alcaldessa de Roses

Montse Mindan, alcaldessa de Roses: “La Fira de la Rosa representa l’ocasió perfecta per descobrir el municipi, la seva gastronomia, la seva cultura i el seu teixit comercial”.

Quines són les novetats de la Fira de la Rosa d'enguany?

Hem afegit més d’una vintena d’espectacles a peu de carrer, com teatre, dansa, circ, humor i mapping, entre d’altres, que s’afegeixen a les ja tradicionals exposicions de roses i composicions florals, decoracions a diferents espais del casc antic, el mercat d’artesania i la desfilada de pentinats amb motius florals. Ah, també hi haurà un concurs d’Instagram. Totes les activitats seran gratuïtes. 

Quin impacte té a Roses aquesta fira?
Aquesta és la sisena edició, i crec que ja està força consolidada. Representa l’ocasió perfecta per descobrir Roses, la seva gastronomia, la seva cultura i el seu teixit comercial. 

La campanya gastronòmica regala 1.000 dinars. S'esgoten els tiquets?
Tant de bo!! La veritat és que no, no s’han esgotat mai, tot i que any rere any són més les Rosa, Roser, Rossó i Maria Rosa, entre d’altres, que el gaudeixen. Aquest any hi ha una trentena de restaurants que oferiran el Menú de la Rosa. A nivell gastronòmic, també tornen els anomenats Tastets de Roses, amb degustacions a preus populars que ofereixen una selecció de restaurants, vins amb DO Empordà a càrrec d’una vinateria local, i la cervesa artesana d’un elaborador de la contrada. 

Quina afluència de visitants esperen aquest any?
Quantificar la gent que assisteix a Roses per la Fira de la Rosa és gairebé impossible, ja que cada dia de l’any rebem molts visitants. La millor valoració és la que ens fan arribar hotelers, restauradors i comerciants. 

Representa el tret de sortida de les fires 2017. Quines altres hi ha programades?
El següent cap de setmana tenim el Festival de Drons, després hi haurà la Festa del Mar i, a la tardor, el Festivalet de la Posta de Sol.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar