Lluís de Anguera, president de l’agrupació Comerç Figueres

Lluís de Anguera ha complert, aquest mes de març, el primer any com a president de l’agrupació Comerç Figueres. Ha estat un dels responsables del Casa’t a l’Emporda, un Saló professional dedicat als nuvis, amb una cinquantena d’expositors i quatre desfilades de moda. Una fira d’aquest tipus ja s’havia durant els anys 90.

Per què, aquest any, ha estat possible recuperar aquest esdeveniment?
Només hem recuperat la idea de l’anomenada Fira Nuvi celebrada antigament. Volíem que el Casa’t a l’Empordà fos un esdeveniment totalment nou, posant en rellevància la marca Empordà: botigues de roba, sales de festa, organitzadors d’esdeveniments…

Abans de la fira, vas comentar que tot plegat s’havia muntat amb un temps rècord. Com ha estat possible, doncs, fer realitat aquest projecte?
Bàsicament, hem anat justos per temes pressupostaris. La intenció era celebrar la fira uns mesos abans, però ha calgut quadrar pressupostos, per tal que la fira calés i que tothom en sortís content. Aquí, el senyor Tubert, el gerent, ha treballat molt bé, posant-hi moltes hores, ja que, si no hagués estat així, ens n’hauríem anat a l’estiu i no ens interessava. Finalment, entre tots, vam poder dur a terme una aposta agressiva, amb ganes que tothom quedés content, amb el pressupost més ajustat possible. La intenció era que el màxim de botigues de Figueres i de la zona sortissin beneficiades.

Quina és la teva valoració de la Fira? S’han complert les expectatives?
A finals de mes es podran oferir més dades, ja que ara només tinc la valoració més recent, feta pràcticament el mateix diumenge que va acabar la Fira. Hem de rebre, encara, algunes enquestes que van fer omplir als diversos expositors. De moment, puc dir que, amb entrada, la Fira va comptar amb unes 4000 persones, si bé també va venir força quantitat de públic no registrat, és a dir, el públic-objectiu, aquelles persones que ja estan ultimant detalls del seu casament.

Un cop celebrat, augures futur al Casa’t a l’Empordà?
Sí, i tant. De fet, ja tenim en marxa el projecte de l’any que ve. Començarem a treballar per resoldre petits detalls i millores detectades en aquesta edició, sobretot aspectes que no s’han dut a terme per falta de pressupost. El Casa’t a l’Empordà és un projecte de continuïtat; els seus organitzadors hem agafat un compromís i tenim ganes que el projecte es vagi fent gran.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar