Mari Carmen Orozco, administradora i supervisora de la residència Bona Vista

Entrevista a Mari Carmen Orozco, una de les persones que fa rutllar la Bona Vista, la residencia i centre de dia per a la gent gran ubicat a Lladó.

- Descriu-nos una mica el teu càrrec a l’empresa:
Faig, normalment, d’administradora i supervisora de tots i cadascuna de les feines de la residència. Tanmateix, darrerament, també estic exercint d’educadora social, feina que correspon a la meva titulació acadèmica.

- Com ha estat, al llarg dels anys, la teva compaginació família-feina?
Actualment, tinc 32 anys. Per tant, tot just estic a la part inicial de l’etapa d’aquesta compaginació. En aquests moments, l’avantatge de no tenir fills em possibilita dedicar-me més a la feina, sense haver de preocupar-me pels horaris. Un altre punt a favor meu és que visc a prop del meu lloc de treball, fet que em facilita no perdre temps a l’hora de moure’m i poder dedicar aquesta estona a la feina sense desestabilitzar el nucli familiar. Sempre intento organitzar-me, de la forma més equilibrada possible, les tasques de la llar amb les de la residència.

- Creus que, avui en dia, una dona empresària pot sobreviure i organitzar-se bé el seu temps?
Penso que sí, però l’esforç organitzatiu ha de ser immens, atès que la conciliació entre la llar i la feina exigeix més a la dona que a l’home. Cal no oblidar que, a vegades, sacrifico el meu espai personal per dedicar-me, exclusivament, a la llar o a la feina. Generalment, però, crec que, amb una bona planificació, una dona pot tirar endavant tant la feina com les seves responsabilitats domèstiques. Això sí, cal saber aprofitar els espais lliures per gaudir de les aficions que més ens satisfan.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar