Francesc Gaspar, regidor de promoció econòmica de Vilafant

Francesc Gaspar, encarregat de la regidoria de promoció econòmica, ens parla d’una nova edició de la Fira, la número 21.

La Fira del Conill i l’Artesania és, sens dubte, una de les fires altempordaneses amb més afluència de gent. Com ja es va fer l’any passat, el dissabte se celebraran alguns actes, emmarcats en l’anomenada jornada tècnica. “En efecte, continuarem apostant per l’ampliació de la Fira a dissabte. Tindrem el show cooking com l’any passat amb un cuiner de renom, acompanyat de xerrades nutricionals”, comenta Gaspar. “A més, com a novetat, tindrem un concurs culinari infantil, en què els joves hauran de crear receptes amb els ingredients que se’ls posi al seu abast, amb l’objectiu de sorprendre el jurat”.

El diumenge 2 d’abril, dia principal de la fira, s’iniciarà amb l’acte d’inauguració dels tradicionals tastets de conill. Des de fa dies, ja està confeccionada la llista de restaurants que hi seran presents. Pel que fa a la fira d’artesania, la qual, any rere any, omple els carrers del nucli, el regidor comenta que “s’està treballant per potenciar la presència d’elaboradors i artesans de la comarca, per tal que aprofitin la fira per donar a conèixer els seus productes”.

La jornada, com és ben sabut d’altres anys, va destinada a totes les edats. “Hem potenciat, enguany, els tallers de manualitats i, en les activitats infantils, presentarem novetats”. En aquesta 21a edició tampoc hi faltarà la música. Havent dinat, mentre es degustin les cues de conill (postres típiques de la jornada), Ràdio Vilafant organitza el “conill in concert”. “M’agradaria destacar la gran ajuda, com sempre, de les entitats del poble i dels voluntaris, ja que gràcies a tots ells Vilafant disposa d’una de les fires amb més concurrència de públic de la comarca”, conclou en Francesc.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar