Any rere any, la Setmana Cultural de Navata, una cita imperdible

Per 32a vegada, just quan acaba l’estiu, el municipi de Navata presenta la seva Setmana Cultural, amb una gran varietat d’actes culturals, xerrades, exposicions, activitats infantils i esportives, havaneres i la 5a Ecofira. El seu alcalde, Jaume Homs, fa una invitació extensiva.

8 d’octubre: 22a Fira de la Poma a l’Armentera

Els productors de la zona hi ofereixen, de nou, totes les seves varietats de poma. A més, durant tot el dia, hi haurà activitats per a tota la família, com gimcanes, concursos i música.

Jordi Masquef: 'Qui vol comprar un cotxe pot veure, en un únic espai i en poques hores, tots els vehicles de segona mà i d’ocasió que hi ha a Figueres gràcies a FiraVO'

Jordi Masquef, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Figueres: “Qui vol comprar un cotxe pot veure, en un únic espai i en poques hores, tots els vehicles de segona mà i d’ocasió que hi ha a Figueres gràcies a FiraVO”.

Belén Navarro: 'L’Estiu a la plaça ha funcionat; la gent ha respost molt bé'

Belén Navarro, regidora de cultura, educació i participació ciutadana de Vilabertran, valora molt positivament el programa d’activitats d’aquest estiu, que ha conclòs a mitjans d’agost amb la festa major.

Sònia Martínez: 'De nou, amb la festa major, es posaran de manifest els valors del nostre poble'

L’alcaldessa jonquerenca, Sònia Martínez, ens comparteix les principals novetats, tant de la festa major com municipals.

Míriam Lanero: 'El 10 de setembre, els joves tenen una cita a La Jonquera'

Míriam Lanero, regidora de La Jonquera, comenta tot el que fa referència als àmbits de joventut i benestar social dins del municipi.

Anna Vicens: 'Avui dia es poden recomanar molts vins empordanesos i sempre ens faran quedar bé'

Anna Vicens, és comunicadora i sommelier, vinculada al món del vi des de l'any 1995. Sommelier del Grup Miquel i Presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers. Col·laboradora en mitjans de comunicació, com Catalonia Today i Selectus Wines.

Paco Pérez: 'Opino que d’un temps ençà, cellers amb nom i petits elaboradors estan treballant de manera exemplar per consolidar la nostra zona'

Paco Pérez és un dels grans personatges de la gastronomia d’avantguarda del segle XXI i, al mateix temps, un gran treballador de la cuina, discret i tímid. Va néixer a Huelva, però des dels sis meses que ha viscut a Llançà, Amb dotze anys va començar treballar al bar de la seva família, on es va iniciar la seva passió per la cuina.

La 33a Mostra del Vi de Figueres segueix creixent i presentant novetats

Entre les principals novetats, hi ha l’ampliació i creixement de la Mostra a diferents espais de la ciutat, la creació d’un estand-botiga comú de tots els cellers i la Festa Magnum prèvia a la fira.